Αφράτα κεφτεδάκια με ρικότα στο φούρνο που μοιάζουν με τηγανιτά

Παρασκευή 18 Οκτώβριος 2019

Είναι τόσο νόστιμα που δεν θα θέλετε να τελειώσουν...

Υλικά 

600 γραμμάρια κιμά από βοδινό κρέας

100 γραμμάρια γάλα

100 γραμμάρια ρικότα 

70 γραμμάρια ψωμί

Μαϊντανό

Αλάτι

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ βάζουμε το ψωμί με το γάλα μέχρι να μαλακώσει και αφαιρούμε το γάλα. Ύστερα προσθέτουμε τον κιμά, τον μαϊντανό, τη ρικότα και λίγο αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή μάζα.

Σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 7-9 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το φούρνο και τα απολαμβάνουμε.