Αφράτα κεφτεδάκια με ρικότα στο φούρνο που μοιάζουν με τηγανιτά
18 Οκτωβρίου 2019
Είναι τόσο νόστιμα που δεν θα θέλετε να τελειώσουν...
Υλικά
600 γραμμάρια κιμά από βοδινό κρέας
100 γραμμάρια γάλα
100 γραμμάρια ρικότα
70 γραμμάρια ψωμί
Μαϊντανό
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το ψωμί με το γάλα μέχρι να μαλακώσει και αφαιρούμε το γάλα. Ύστερα προσθέτουμε τον κιμά, τον μαϊντανό, τη ρικότα και λίγο αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή μάζα.
Σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 7-9 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το φούρνο και τα απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.