Λαχταριστές μεξικάνικες φτερούγες κοτόπουλου

Τρίτη 12 Νοέμβριος 2019

Οι σημερινές φτερούγες κοτόπουλου είναι νόστιμες και πικάντικες και αφιερωμένες σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό.

Υλικά 

12 φτερούγες κοτόπουλο 

2 σκελίδες σκόρδου

4 κ. σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου

1 λάιμ 

Χυμό από ένα λεμόνι 

Εκτέλεση 

Πλένουμε τις φτερούγες κοτόπουλου κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό , τις στεγνώνουμε προσεκτικά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες, 4 κ. σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου και το χυμό λεμονιού. Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε στην άκρη για 1-2 ώρες .

Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο στο φούρνο στο γκριλ για 20 λεπτά, γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές. Όταν είναι έτοιμο το σερβίρουμε με φασόλια και φέτες λάιμ.