COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμη μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη με δενδρολίβανο και μπαλσάμικο


18 Νοεμβρίου 2019

Πεντανόστιμη μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη με δενδρολίβανο και μπαλσάμικο

Η σημερινή συνταγή είναι ζουμερή και λαχταριστή. Αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Υλικά

1 μεγάλη μπριζόλα μοσχαρίσια

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο

1/2 φλιτζάνι ξύδι μπαλσαμικό

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγη ρόκα

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε. Βάζουμε σε μια πιατέλα τη μπριζόλα και τη περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε το κρέας όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Όταν βγάλουμε το κρέας από το ψυγείο περιμένουμε λίγο να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και ψήνουμε δέκα λεπτά ή και περισσότερο ανάλογα το πάχος του στο γκριλ. Σερβίρουμε με φύλλα ρόκας από πάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.