Ζουμερή ομελέτα στο φούρνο με μακαρόνια

Τρίτη 3 Δεκέμβριος 2019

Πέρα όμως από τη νοστιμιά αυτού του πιάτου, η απλότητα κι η ευκολία του θα σας λύσει τα χέρια. 

Υλικά 

250 γραμμάρια μακαρόνια

200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

30 γραμμάρια βούτυρο

20 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

8 αυγά

Εκτέλεση 

Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα. Εν τω μεταξύ μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όταν είναι έτοιμα τα προσθέτουμε σε ένα ταψί μαζί με τα αυγά, από πάνω βάζουμε το βούτυρο και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° C για περίπου 15 λεπτά. 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.lacucinaitaliana.it