Ζουμερό φιλέτο τσιπούρας με πορτοκάλι και σαφράν

Κυριακή 12 Ιανουάριος 2020

Η σημερινή συνταγή μύρισε θάλασσα και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε.

Υλικά

500 γρ. φιλέτα τσιπούρας 

Χυμό από ένα πορτοκαλί 

Σαφράν όση ποσότητα θέλετε

Ελαιόλαδο 

Αλάτι 

Πιπέρι 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα τσιπούρας. Μετά από μερικά λεπτά αλλάζουμε πλευρά στα φιλέτα και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το σαφράν. 

Μαγειρεύουμε για ακόμα δέκα λεπτά και απολαμβάνουμε.