Υπάρχει κάτι πιο εύκολο, γρήγορο και νόστιμο από την ομελέτα με πατάτες, για όταν πεινάς;
Υλικά
5 αυγά
400 γρ. πατάτες
Δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
30 γρ. βούτυρο
3 κ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε τα φύλλα του δεντρολίβανου και του σκόρδου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με βούτυρο και δύο κουταλιές λάδι, προσθέτουμε τις πατάτες και αφήνουμε να πάρουν χρώμα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το την παρμεζάνα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο τηγάνι πάνω από τις πατάτες και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά, αφού ρίξουμε κουταλιά λάδι. Όταν είναι έτοιμη σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.