COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχαρίσιο κρέας alla Pizzaiola: Μια απλή και πεντανόστιμη Ιταλική συνταγή


11 Φεβρουαρίου 2020

Μοσχαρίσιο κρέας alla Pizzaiola: Μια απλή και πεντανόστιμη Ιταλική συνταγή

Μια παραδοσιακή ιταλική και πολύ απλή συνταγή που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. 
 

Υλικά 

4 φέτες μοσχαρίσιο κρέας 

10 ντοματίνια

200 γραμμάρια πολτού τομάτας

1/2 κρεμμύδι

10 πράσινες ελιές

2 κουταλιές κάπαρη 

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλεύρι

Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση 

Αλευρώνουμε ελαφρά το κρέας. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και μαγειρεύουμε  για 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά. 

Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες και στη συνέχεια τον πολτό ντομάτας, την κάπαρη και τις πράσινες ελιές. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά, αλατίζουμε ελαφρά και σερβίρουμε. 
 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.cucchiaio.it

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.