Χοιρινό κρέας με υπέροχη σάλτσα από κρασί για όσους αγαπούν τους ξεχωριστούς μεζέδες

Παρασκευή 8 Μάρτιος 2019
filetto-di-maiale-bardato-con-salsa-al-vino-rosso.jpg

Θέλετε σήμερα κάτι εύκολο και ξεχωριστό; Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και το αποτέλεσμα θα εκπλήξει. 

Υλικά

1 ½ κιλό φιλέτο χοιρινό κρέας

½ φλ. κρασί κόκκινο

½ φλ. βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο όταν ζεσταθεί σοτάρετε το κρέας για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχει προσθέτετε το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί. Μεταφέρετε το κρέας σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υγρά, προσθέτετε λίγο νερό και το αφήνετε να βράσει, με προσοχή μη στεγνώσει η σάλτσα.

Πηγή φωτογραφίας: http://www.salumificio-errevi.it

TRENDING ARTICLES