Οι πιο νόστιμοι και τραγανοί ψαροκεφτέδες

Παρασκευή 27 Μάρτιος 2020

. Φτιάξτε τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια από ψάρι!

Υλικά

500 γραμμάρια λαβράκι

400 γραμμάρια σάλτσας ντομάτας

1 αυγό

1 κρεμμύδι

Γαλέτα

Αλεύρι

Ελαιόλαδο

Αλάτι 

Εκτέλεση

Βράζουμε το λαβράκι σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά. Στραγγίζουμε, κόβουμε το λαβράκι σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το αυγό και 3 κουταλιές γαλέτα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και με ελαφρώς βρεγμένα χέρια  σχηματίζουμε μπάλες. 

Ρίχνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τις κροκέτες. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα μπολ με απορροφητικό χαρτί και τις αφήνουμε στην άκρη. 

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε δύο κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, τοποθετούμε τις κροκέτες στη σάλτσα και τα αφήνουμε για περίπου δέκα λεπτά. 

Πηγή φωτογραφίας: www.cucchiaio.it