Μια πανεύκολη πίτα που δεν χρειάζεται φύλλο για να την φτιάξετε και που σίγουρα δεν θα μείνετε σε ένα μόνο κομμάτι.
Υλικά
6 κολοκυθάκια σε κύβους
1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
200γρ. γιαούρτι αυγά
1 κρεµµύδι
5 κρεµµυδάκια φρέσκα
1 φλ. άνηθο ψιλοκοµµένο
1 φλ. γάλα
2 φλ. γραβιέρα
1 φλ. φέτα
1/3 φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκια κρεμμυδάκια. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεµµύδι, τα κρεµµυδάκια και τα κολοκυθάκια µέχρι να µαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα τραβάμε πο τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, το γιαούρτι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά και τυριά και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί. στρωµένο µε λαδόκολλα. Ψήνουμε στον στον προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά, µέχρι να πάρει χρώμα.
Πηγή φωτογραφίας :www.skinnytaste.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.