Η αυθεντική συνταγή για την πιο νόστιμη στραπατσάδα

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Αγαπημένη καλοκαιρινή και παραδοσιακή συνταγή για αυγά με ντομάτα και φέτα. Φτιάξτε την!

Υλικά 

4 ώριμες ντομάτες

6 αυγά

1/4 φλ. ελαιόλαδο

1/2 φλ. φέτα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε στο τηγάνι  τις ντομάτες. Ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και τις αφήνετε να βράσουν.

Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν οι ντομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε τα υλικά. Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει, θρυμματίζετε από πάνω λίγη φέτα και σερβίρετε.