Αγαπημένη καλοκαιρινή και παραδοσιακή συνταγή για αυγά με ντομάτα και φέτα. Φτιάξτε την!
Υλικά
4 ώριμες ντομάτες
6 αυγά
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε στο τηγάνι τις ντομάτες. Ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και τις αφήνετε να βράσουν.
Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν οι ντομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε τα υλικά. Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει, θρυμματίζετε από πάνω λίγη φέτα και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 μεγάλες τάσεις διακόσμησης για τα Χριστούγεννα 2025 που θα λάμψουν φέτος τις γιορτές
- Τα loafers είναι το passe-partout του φθινοπώρου και ξέρουμε πώς θα το φορέσεις από τώρα ως και τον χειμώνα
- Ο γιος του Ρίτσαρντ Γκιρ και η κόρη της Σίντι Κρόφορντ θα δουλέψουν μαζί, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών τους