COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα γεμιστά κολοκυθάκια με κρέας και παρμεζάνα


19 Μαΐου 2020

Τα πιο νόστιμα γεμιστά κολοκυθάκια με κρέας και παρμεζάνα

Μια πεντανόστιμη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. 

Υλικά

2 μεγάλα κολοκυθάκια

150 γρ. χοιρινός κιμάς 

1 αυγό

3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα

1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε στη μέση. Αδειάζουμε με ένα κουτάλι το εσωτερικό και το κρατάμε στην άκρη. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αυγό, το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια, τον κιμά, την παρμεζάνα και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα κολοκυθάκια με το μίγμα και πασπαλίζουμε εάν θέλουμε με επιπλέον παρμεζάνα.

Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 
περίπου 35 λεπτά.
 

Πηγή φωτογραφίας: www.misya.info

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.