
Ποιος δεν αγαπάει μια λαχταριστή και νόστιμη κροκέτα με τυρί; Τραγανή απέξω και τυρένια και ζουμερή μέσα.
Υλικά
150 γρ παρμεζάνα τριμμένη
80 γρ. τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
Για το πανάρισμα
2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 αυγό
2-3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Για τηγάνισμα:
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ την τριμμένη παρμεζάνα, τη φρυγανιά και τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη ζύμη σε μια επιφάνεια και ζυμώνουμε με τα χέρια.
Πλάθουμε τις κροκέτες και τις περνάμε από το αλεύρι, το αυγό και στο τέλος από την τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε τις κροκέτες, μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμες, τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τις αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it
Διαβάζονται Τώρα
- Εάν ένας άνθρωπος συζητάει συνεχώς αυτά τα θέματα, έχει χαμηλό ΕQ
- Ζώδια Ιουλίου 2025: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ - Έντονη κινητικότητα, συναισθηματικές ανακατατάξεις, οικονομικές ευκαιρίες
- Τα παιδιά που αποκτούν από μικρά αυτή τη δεξιότητα, είναι στατιστικά πιο επιτυχημένα στη ζωή τους
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.