COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια μπακαλιάρου


6 Οκτωβρίου 2020

Τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια μπακαλιάρου

Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια ψαριού που έχετε δοκιμάσει!

Υλικά

500  γρ. φιλέτο μπακαλιάρου

2 κολοκυθάκια

2 αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

125 γρ. τριμμένη φρυγανιά

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αλάτι, πιπέρι

Αλεύρι

Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση 

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να χάσουν και τα υπόλοιπα υγρά. 

Βάζουμε τον μπακαλιάρο σε μια κατσαρόλα μαζί με σκόρδο και λίγο λάδι, καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, γυρίζοντάς το στη μέση του μαγειρέματος και προσθέτοντας νερό εάν χρειαστεί.

Σε ένα μπολ βάζουμε τον μπακαλιάρο, τα κολοκυθάκια, τα αυγά, τη φρυγανιά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε με τα χέρια και στη συνέχεια ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.misya.info/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.