Κάστανα και χειμώνας πηγαίνουν μαζί. Δοκιμάστε τα κάστανα με τα ζυμαρικά...το γευστικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Υλικά
300 γραμμάρια ζυμαρικά
150 γραμμάρια λουκάνικο
1 κρεμμύδι
150 γραμμάρια κάστανα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 ποτήρι λευκό κρασί
100 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κάστανα, στη συνέχεια τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Εν τω μεταξύ κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και το προσθέτουμε στο κρεμμύδι μαζί με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τα κάστανα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, προσθέτομε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
Στη συνέχεια μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα με τα κάστανα και το λουκάνικο. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.