COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κάντε το απόλυτο κουίζ και ανακαλύψτε τις λαχταριστές συνταγές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας


10 Δεκεμβρίου 2020

Κάντε το απόλυτο κουίζ και ανακαλύψτε τις λαχταριστές συνταγές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας

Η σημερινή γυναίκα είναι δυναμική, έτοιμη να παλέψει για ό,τι αγαπάει. Μπορεί να αναλάβει πολλαπλούς ρόλους και να είναι το ίδιο καλή σε όλους. Κάθε μέρα καλείται να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, να είναι παραγωγική και συνεπής, ενώ μέσα σε όλα πρέπει να βρίσκει χρόνο για να φροντίζει την υγεία της και να τρώει σωστά.

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το μυστικό όπλο της καθημερινότητάς μας – όχι τόσο για να έχουμε το τέλειο σώμα, μια χαρά μπορούμε και χωρίς αυτό, αλλά για να νιώθουμε υγιείς και δυνατές. Το τι τρώμε επηρεάζει το πώς νιώθουμε και το πώς λειτουργούμε σε επίπεδο καθημερινότητας σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Τη σχέση της διατροφής με την υγεία εφάρμοζε και δίδασκε ο Ιπποκράτης, με την χαρακτηριστική φράση "το φάρμακο σου, η τροφή σου" (400 π.χ.).

Επομένως, οι λόγοι για να υιοθετήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή είναι πολλοί και σημαντικοί. Ωστόσο, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και οι ανάγκες της είναι αυτές που θα καθορίσουν ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εκείνη.

Γι' αυτό και το jenny.gr σε συνεργασία με τη Fytro ετοίμασε το απόλυτο quiz για να ανακαλύψετε τη διατροφή που σας ταιριάζει βάσει των συνηθειών, αλλά και της προσωπικότητάς σας. Μέσα από μια σειρά ερωτήσεων, μπορείτε να μάθετε "τι τύπος fytro είστε" και να ανακαλύψετε τις λαχταριστές συνταγές που προτείνονται ειδικά για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.

TAGS