Το πιο νόστιμο και ζουμερό χοιρινό με μουστάρδα και γιαούρτι

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Η σημερινή συνταγή είναι τόσο λαχταριστή που θα κλέψει τις εντυπώσεις! 

Υλικά

800 γραμμάρια χοιρινό σε φέτες

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

4 κ. γλυκού μουστάρδα

250 γραμμάρια γιαούρτι

1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το χοιρινό σε φέτες και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας. Από πάνω καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα και λίγο ελαιόλαδα.  Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το γιαούρτι και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Τέλος βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Όταν περάσει η ώρα κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και απολαμβάνουμε