Είναι τόσο νόστιμες που δεν θα θέλετε να τελειώσουν!
Υλικά
600 γρ πατάτες
50 γρ. μπέικον
Αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Για τηγάνισμα
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μπέικον σε κύβους, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και μετά προσθέτουμε λίγο αλεύρι (περίπου δύο κουταλιές της σούπας)
Πλάθουμε τις κροκέτες με τα χέρια και τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λάδι. Όταν είναι έτοιμες τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.ricettedalmondo.it/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.