
Ο μπακαλιάρος, σε μικρές ή μεγαλύτερες κροκέτες, γίνεται τραγανός και πεντανόστιμος!
Υλικά
250 γραμμάρια μπακαλιάρος
250 γραμμάρια πατάτες
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Μαϊντανός
Αλάτι, πιπέρι
100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
Σπορέλαιο
Για το πανάρισμα
Αυγό
Τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες, στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. Κόβουμε τον μπακαλιάρο και τον προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με τις πατάτες, το αυγό, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά και ζυμώνουμε. Κόβουμε το τυρί σε κομμάτια. Πλάθουμε τις κροκέτες και στη μέση προσθέτουμε το τυρί, κάνουμε την ίδια διαδικασία σε κάθε κροκέτα και ύστερα περνάμε τις κροκέτες από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις κροκέτες. Όταν είναι έτοιμες τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Οι κροκέτες μπακαλιάρου σας είναι έτοιμες να τις απολαύσετε.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.misya.info
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο