Γιατί τα σπιτικά πιτσάκια της γιαγιάς είναι πάντα τα καλύτερα…
Υλικά
750 γραμμάρια έτοιμη σάλτσα ντομάτας
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
10 μικρά στρογγυλά ψωμάκια
4 κλαδάκια δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα ταψί με την κρούστα προς τα κάτω και τα αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε πολύ μικρούς κύβους και τοποθετούμε 2 σε κάθε ψωμάκι. Προσθέτουμε δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στους 180 ° C για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να λιώνει η μοτσαρέλα. Αφαιρούμε από τον φούρνο, και ρίχνουμε σε κάθε πιτσάκι λίγο ωμό ελαιόλαδο.
Πηγή φωτογραφίας : https://www.lacucinaitaliana.it/ricette/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.