COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

5 Ingredients: Λαχταριστή ομελέτα φούρνου


28 Ιουνίου 2021

5 Ingredients: Λαχταριστή ομελέτα φούρνου

Τα αυγά είναι από το αγαπημένο φαγητο των περισσότερων, όχι μόνο επειδή είναι νόστιμα, αλλά και επειδή μπορούμε να τα μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους και να τα συνδυάσουμε με άπειρα υλικά. 

Εσείς πώς τα προτιμάτε; Αυγά μάτια; Ποσέ ή μήπως σε μια σαλάτα;

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, τότε σας προτείνουμε την πιο νόστιμη και ζουμερή ομελέτα φούρνου. Και εάν δεν έχετε τα υλικά και βαριέστε να βγείτε έξω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με ένα κλικ στο efood market, θα έχετε όλο το super market στην πόρτα σας σε 15 λεπτά.

Πλέον η νέα υπηρεσία του efood σάς φέρνει στο σπίτι τα καθημερινά σας ψώνια, πιο γρήγορα από ποτέ. Μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε - ροφήματα, σνακ, είδη περιπτέρου και είδη κάβας, μαναβική και όλα σας τα καθημερινά ψώνια - στη στιγμή, στην πόρτα σας delivered by efood.

Έτσι λοιπόν, κι εμείς με το πάτημα ενός κουμπιού παραγγείλαμε γρήγορα και εύκολα όλα τα υλικά της συνταγής από το efood market και είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε την πιο νόστιμη ομελέτα φούρνου.

jenny.gr

Υλικά

1/2 κιλό κολοκυθάκια

4 αυγά

100 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 

Ελαιόλαδο 

Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες. Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά το τυρί, αλατοπιπερώνουμε και τα προσθέτουμε στο ταψί. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα η ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.