
Ένα φαγητό που λατρέψει όλη η οικογένεια.
Υλικά
1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (κόντρα φιλέτο ή κιλότο)
100 γραμμάρια μουστάρδα
2 κουτάλια ζωμό λαχανικών
1 σκελίδα σκόρδο
3 φύλλα δάφνη
5 κ. σούπας ελαιόλαδο
400 ml λευκό κρασί
1 κ. σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας στο τηγάνι με λίγο λάδι. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα ταψί. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύομε τη μουστάρδα με 5 κ.σούπας ελαιόλαδο και ύστερα αλείφουμε το κρέας.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ρίχνουμε στο ταψί με το κρέας μαζί με τη δάφνη, το κρασί, το ξύδι και λίγο λάδι. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από τον φούρνο, το κόβουμε σε φέτες και απολαμβάνουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- Ζώδια σήμερα (2/7): Ημέρα για δημιουργική έκφραση και ουσιαστική επικοινωνία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Αυτά τα κολοκυθάκια με σκόρδο και βούτυρο είναι το απόλυτο σνακ του καλοκαιριού
- 3 ζώδια λαμβάνουν σημαντικά μαθήματα για τις σχέσεις - Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει την προσωπική ζωή στο προσκήνιο
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.