COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζουμερό κοτόπουλο με αμύγδαλα


31 Αυγούστου 2021

Ζουμερό κοτόπουλο με αμύγδαλα

Μία ξεχωριστή και εύκολη συνταγή που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Υλικά

300 γρ. στήθος κοτόπουλου

100 γρ. μπαμπού

100 γρ. αμυγδαλα

1 κρεμμύδι

1 κομμάτι μικρό τζίντζερ

Αλεύρι

Σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι και τα περνάμε από το αλεύρι. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε με 3 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ένα κομμάτι τζίντζερ.

Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το μπαμπού, τα αμύγδαλα και λίγο σάλτσα σόγιας. Μαγειρεύουμε λίγα λεπτά ακόμα και όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο σερβίρουμε. 

Photo credits :blog.giallozafferano.it

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.