Ως ορεκτικό, συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο: είναι πάντα απλά ακαταμάχητα.
Υλικά
3 μανιτάρια πορτσίνι
2 αυγά
Αλεύρι
Tριμμένη φρυγανιά
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Aλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια πολύ απαλά και με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας, και αφαιρούμε όλα τα υπολείμματα και ένα καθαρό πανί. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τη βάση και σε φέτες τα μανιτάρια.
Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και τα περνάμε από τα αυγά και στη συνέχεια από τη φρυγανιά. Ζεσταίνουμε άφθονο σπορέλαιο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα μανιτάρια λίγα κάθε φορά, μέχρι να ροδίσουν.Τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και απολαμβάνουμε.
Photo credits://www.cucchiaio.it/ricette/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.