Υλικά
320 γρ. ρύζι
400 γρ. γάλα καρύδας
300 γρ. φρέσκο γάλα
6 γαρύφαλλα
100 γρ. κρεμμύδια
Αλάτι
150 γρ. ώριμο αβοκάντο
2 αυγά
Βάζουμε το ρύζι όπως είναι, δηλαδή ωμό, σε ένα ταψί μαζί με το φρέσκο γάλα και το γάλα καρύδας.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε στη μέση, και σφηνώνουμε επάνω τα γαρίφαλα. Τοποθετούμε το κρεμμύδι μέσα στο ρύζι.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Το ρύζι καρύδας σας είναι έτοιμο.
Στη συνέχεια βράζουμε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά και μόλις είναι έτοιμα τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
Τέλος σερβίρουμε το ρύζι βάζοντας από πάνω το αβοκάντο και τα αυγά κομμένα στη μέση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.