COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Classic desserts with a twist: Η συνταγή για τα cupcakes με σοκολάτα και μπανάνα


JTeam

23 Μαΐου 2022

Classic desserts with a twist: Η συνταγή για τα cupcakes με σοκολάτα και μπανάνα
Το jenny.gr σε συνεργασία με τη Sweet & Balance ετοιμάζουν αγαπημένα επιδόρπια χωρίς ζάχαρη.

Από τα cupcakes και τα αγαπημένα όλων σοκολατένια τρουφάκια μέχρι τα αφράτα ρολά με μαρμελάδα και το comfort γλυκό στο ποτήρι, το jenny.gr σε συνεργασία με τη Sweet & Balance ετοιμάζουν τέσσερα επιδόρπια που μας ταξιδεύουν στα παιδικά μας χρόνια, βάζοντας στο τραπέζι ένα δυνατό twist: όλες οι προτάσεις είναι χωρίς ζάχαρη.

Πάμε να δούμε τη συνταγή για τα cupcakes με dark σοκολάτα Sweet & Balance και μπανάνα και ετοιμαστείτε για απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς.

Advertisement

Συνταγή

2 αβγά
120 γρ. βούτυρο, λιωμένο
4 μπανάνες, ώριμες
190 γρ. Φαρίνα Γιώτης
150 γρ. κρυσταλλικό γλυκαντικό Sweet & Balance
1/2 κ.γ. κανέλα
70 γρ. dark σοκολάτα Sweet & Balance

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάμε καλά τα αυγά με το λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε τις μπανάνες και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Φαρίνα Γιώτης, το κρυσταλλικό γλυκαντικό Sweet & Balance και την κανέλα. Μόλις το μείγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τη dark σοκολάτα Sweet & Balance, την οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε ελαφρά. Χωρίζουμε το μείγμα σε 18 φορμάκια για cupcakes και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 25-30 λεπτά.

Δείτε εδώ όλες τις συνταγές