Το σημερινό φαγητό είναι πεντανόστιμο και άκρως καλοκαιρινό. Το έχουμε αρωματίσει με σάλτσα σόγιας, αλλά αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βαλσάμικο.
Υλικά
500 γρ στήθος κοτόπουλου
6/7 καρότα, μέτρια
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
Μισό φλιτζάνι ζεστό νερό
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε λωρίδες ζουλιέν όχι πολύ λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε μια σκελίδα σκόρδο μαζί με το λάδι και μετά προσθέτουμε τα καρότα και μια πρέζα αλάτι. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και μετά προσθέτουμε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό, λίγο πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και το προσθέτουμε στα καρότα και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.