Η καρύδα μαζί με τις γαρίδες είναι φανταστικός συνδυασμός και εάν δεν τον έχετε δοκιμάσει σας τον προτείνουμε. Ενώ ο χυμός από τις γαρίδες προσθέτει λίγη παραπάνω γεύση στη συνταγή.
Υλικά
250 γρ. ζυμαρικά
50 γρ βούτυρο
30 γρ τριμμένη καρύδα
16 τεμάχια γαρίδες
Ελαιόλαδο
Βότανα
Αλάτι
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στο μεταξύ αφαιρούμε τα κεφάλια από τις γαρίδες και τις πολτοποιούμε σε ένα σουρωτήρι παίρνοντας το ζουμί.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αραιώνουμε με μια κουτάλα από το νερό μαγειρέματος των ζυμαρικών. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το βούτυρο. Τα μοιράζουμε στα πιάτα και ρίχνουμε από πάνω τον χυμό από τις γαρίδες, τις ωμές γαρίδες, την τριμμένη καρύδα και τα μυρωδικά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.