Ένας ξεχωριστός συνδυασμός γεύσεων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ακολουθήστε τις οδηγίες και δημιουργήστε το πιο απολαυστικό πιάτο.
Υλικά
8 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
180 γρ. μανιτάρια πορτσίνι
150 γρ. μαγιονέζα
125 γρ. γιαούρτι
90 γρ. φέτες του τοστ
Φρέσκο τζίντζερ
Φύλλο κατεψυγμένο κανταΐφι
Βασιλικός
Σχοινόπρασο
Φυστικέλαιο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξεκινάμε αφαιρώντας την κόρα από το ψωμί του τοστ και το χτυπάμε στο μπλέντερ. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, 3-4 φέτες τζίντζερ και μια πρέζα αλάτι για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια και το τζίντζερ με το ψωμί και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο σε φέτες.
Χτυπάμε ελαφρά τα φιλέτα κοτόπουλου και τα γεμίζουμε στο κέντρο με τη γέμιση και τα κλείνουμε σε ρολό. Τυλίγουμε κάθε ρολό κοτόπουλου στα φύλλα κανταΐφι και τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά σε φυστικέλαιο μαζί με 2-3 φέτες τζίντζερ. Τέλος τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, ένα κομμάτι τριμμένο τζίντζερ και λίγα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε τα ρολλά με τη μαγιονέζα τζίντζερ.
Καλή απόλαυση
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.