Ένας διαφορετικός και όμορφος τρόπος να παρουσιάσουμε το μοσχάρι. ‘Ένα πιάτο που θα ξετρελάνει του πάντες. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε…
Υλικά
140 γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε φέτες (περίπου 60 g ανά φέτα, μήκους 20 cm και πλάτους 12 cm)
30 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1 κλωνάρι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα ντομάτας
30 γρ. κρεμμύδια
30 γρ. σάλτσα ντομάτας
Για τη σάλτσα: Αρχικά, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι για 10 λεπτά σε ελαιόλαδο. Μόλις μαραθεί, ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα ντομάτας και τον αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να ετοιμάσουμε τα ρολά.
Για να φτιάξουμε τα ρολά ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε επίσης το τριμμένο τυρί και το πιπέρι.
Απλώνουμε τις φέτες κρέατος σε μια επιφάνεια εργασίας. Αν χρειαστεί τις χτυπάμε. Βάζουμε σε κάθε φέτα μια κουταλιά από το μίγμα. Ύστερα διπλώνουμε άκρες προς τα μέσα και στη συνέχεια τυλίγουμε σε σφιχτά ρολά και τα σετερώνουμε με οδοντογλυφίδα ή σπάγκο μαγειρικής.
Τοποθετούμε κάθε ρολό στη σάλτσα και μαγειρεύουμε για τουλάχιστον μία ώρα, σκεπάζοντας με το καπάκι και χαμηλώνοντας τη φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή απόλαυση
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.