Υλικά
400 γραμμάρια τόφου
300 γρ σπανάκι
4-5 λιαστές ντομάτες
½ ποτήρι γάλα σόγιας
4-5 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 φέτες ψωμί
Αλάτι, πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι με τη σκελίδα σκόρδο και προσθέτουμε το καλά πλυμένο σπανάκι, μια πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε με κλειστό καπάκι για περίπου 15 λεπτά.
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε με τα χέρια μας το τόφου, προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι, τριμμένη φρυγανιά και τις φέτες ψωμιού που έχουν προηγουμένως μουλιάσει σε γάλα σόγιας.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά με τα χέρια μας για λίγα λεπτά για να έχουμε μια ομοιογενή και συμπαγή ζύμη. ‘Ύστερα σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε ν φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.