COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα και αρωματικά vegan κεφτεδάκια


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2024

Τα πιο νόστιμα και αρωματικά vegan κεφτεδάκια
https://www.ioscelgoveg.it
Ένα πραγματικά νόστιμο φαγητό που μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό.
Μοναδική συνταγή για να απολαύσετεαφράτα vegan κεφτεδάκια που γίνονται στον φούρνο και δεν χρειάζονται τηγάνι. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψουν όλοι.

Υλικά

400 γραμμάρια τόφου

300 γρ σπανάκι

4-5 λιαστές ντομάτες

½ ποτήρι γάλα σόγιας

4-5 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά

3 φέτες ψωμί

Αλάτι, πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Jenny.Gr
https://www.ioscelgoveg.it

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι με τη σκελίδα σκόρδο και προσθέτουμε το καλά πλυμένο σπανάκι, μια πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε με κλειστό καπάκι για περίπου 15 λεπτά.

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε με τα χέρια μας το τόφου, προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι, τριμμένη φρυγανιά και τις φέτες ψωμιού που έχουν προηγουμένως μουλιάσει σε γάλα σόγιας.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά με τα χέρια μας για λίγα λεπτά για να έχουμε μια ομοιογενή και συμπαγή ζύμη. ‘Ύστερα σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε ν φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.