COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σολομός στο air fryer: Είναι γρήγορος, πανεύκολος και απίστευτα νόστιμος


JTeam

15 Μαΐου 2024

Σολομός στο air fryer: Είναι γρήγορος, πανεύκολος και απίστευτα νόστιμος
unsplash
Ο σολομός στο air fryer είναι ο καλύτερος σολομός.

Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει πόσο καλά και γρήγορα μαγειρεύεται το φαγητό στο air fryer , αλλά και πόσο νόστιμο γίνεται. Για εξαιρετικά απλά, υγιεινά γεύματα ο σολομός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Το μαγείρεμα του σολομού στο air fryer απαιτεί λιγότερο χρόνο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που έχουμε δοκιμάσει. Οπότε αν θέλετε ένα γρήγορο γεύμα το βράδυ, το μαγείρεμα σολομού στο air fryer είναι ένας άσος στο μανίκι σας, αφού διαρκεί περίπου 10 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος. Δείτε πώς να φτιάξετε ένα τέλειο φιλέτο ψαριού.

Υλικά

1 φιλέτο σολομού

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας

1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη

1 φρέσκο ​​κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

Αλάτι και πιπέρι

Jenny.Gr
pexels

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμετο ελαιόλαδο, την καστανή ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας και το πράσινο κρεμμύδι. Στη συνέχεια βάζουμε τον σολομό στο air fryer πάνω από μια λαδόκολλα (προαιρετικά). Αλείφουμε με ένα πινέλο το μείγμα της σάλτσας πάνω από τον σολομό, για να καλυφθεί εντελώς.

Κλείνουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά, ελέγχοντας με ένα πιρούνι (μαγειρέψτε ένα ή δύο λεπτά ακόμη αν προτιμάτε τον σολομό σας μέτριο ή καλοψημένο).

Καλή απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.