COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πώς θα μαγειρέψεις το κοτόπουλο στο air fryer


JTeam

26 Οκτωβρίου 2024

Πώς θα μαγειρέψεις το κοτόπουλο στο air fryer
pexels
Αν αναρωτιέστε πώς να μαγειρέψετε το κοτόπουλο στο air fryer , ήρθε η ώρα να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Ένα είναι βέβαιο: Το κοτόπουλο στο air fryer ψήνεται καλά, πράγματι πολύ καλά. Το κρέας δεν στεγνώνει αλλά παραμένει τρυφερό και η πέτσα γίνεται τραγανή στον σωστό βαθμό. Και επίσης μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τη χρήση λαδιού. Έτοιμοι να μαγειρέψετε;

Κοτόπουλο με πατάτες στο air fryer

Το κοτόπουλο με πατάτες είναι ένα υπέροχο κλασικό φαγητό. Είναι το κατεξοχήν κυριακάτικο πιάτο. Τι θα λέγατε λοιπόν να αφήσετε τον φούρνο και να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε κοτόπουλο με πατάτες στο air fryer; Η προετοιμασία είναι πολύ απλή: Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τα αρωματίζουμε με σκόρδο και δεντρολίβανο και μετά τα τοποθετούμε όλα στον κάδο του air fryer. Μαγειρεύουμε μισή ώρα στους 200°C και είναι έτοιμο.

Jenny.Gr
pexels

Κοτόπουλο με πιπεριές στο air fryer

Μια εξίσου νόστιμη παραλλαγή; Κοτόπουλο ψητό με πιπεριές. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καρυκεύσουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με ελαιόλαδο, αλάτι και δεντρολίβανο και να τα βάλουμε μόνα τους να ψηθούν στο air fryer ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία στους 200°C. Στα τελευταία 10 λεπτά (μαγειρεύουμε περίπου 35 λεπτά συνολικά) προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε όχι πολύ μεγάλα κομμάτια. Το αποτέλεσμα θα είναι λαχταριστό.

Ρολά κοτόπουλου στο air fryer

Τα ρολάκια κοτόπουλου είναι πάντα ένα νόστιμο πιάτο. Αν θέλουμε να τα μαγειρέψουμε στο air fryer για ταχύτητα και ευκολία, η συνταγή είναι ιδανική. Τα γεμίζουμε με ζαμπόν και τυρί και είναι τραγανά εξωτερικά, απαλά εσωτερικά και το τυρί είναι υπέροχο.

Καλή απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.