Σήμερα ετοιμάζουμε μια φανταστική συνταγή σε σύντομο χρονικό διάστημα και αρκετά απλή. Και δεν είναι άλλη από τη μελιτζανοσαλάτα.
Μια εξαιρετική μελιτζανοσαλάτα, ιδανική για καρύκευμα σε μπρουσκέτα ή κρύα ζυμαρικά. Αυτός ο συνδυασμός γεύσεων είναι πραγματικά νικητής κατά τη γνώμη μας. Ας δούμε τώρα τη διαδικασία.
Υλικά
1 μελιτζάνα
1 μικρό κρεμμύδι
Μια χούφτα αμύγδαλα
Πιπέρι και αλάτι για γεύση
www.chiaracanzian.com
Εκτέλεση
Τρυπάμε τη φλούδα της μελιτζάνας και την ψήνουμε στον φούρνο στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε προσεκτικά τη φλούδα. Ψιλοκόβουμε τη σάρκα της μελιτζάνας με ένα μαχαίρι. Ύστερα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα και το προσθέτουμε στις μελιτζάνες. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα υλικά και αλατοπιπερώνουμε. Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.