COOL GREECE

Ναύπακτος: Ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2018

43984752_513620202451628_3283074106912273952_n.jpg

Η γραφική πόλη της Ναυπάκτου διατηρεί το χρώμα και την ομορφιά της εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η μεγάλη ιστορική σημασία της και η ρομαντική ομορφιά της κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη σε κάθε εποχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nafpaktosport #nafpaktos #lepanto

A post shared by Ναυπακτος Nafpaktos (@nafpaktosgr) on

Το πρώτο σημείο που πρέπει να επισκεφθείτε στη Ναύπακτο, είναι το λιμάνι της. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της χώρας, καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε ενετικά τείχη. Ένας καφές εκεί επιβάλλεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nafpaktosport #nafpaktos #lepanto

A post shared by Ναυπακτος Nafpaktos (@nafpaktosgr) on

Αξίζει ιδιαίτερα να περπατήσετε στα πλακόστρωτα σοκάκια της με τα χαμηλά σπίτια. Η πόλη ολόκληρη αποπνέει μια αύρα ιστορίας, που αναπλάθεται στο μυαλό του επισκέπτη καθ'όλη τη διάρκεια της βόλτας του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early morning... Για το Κάστρο...Νιάου ? Καλό βράδυ φίλοι μου! Good evening! Iyi akşamlar! Happy day my friends ? ? ?Πιο πάνω έκανα και φίλους που με πήραν στο κυνήγι.. Εεε τέτοια ώρα... Αύριο μάλλον νυχτερινή ματιά... _________________________________#greecetravelgr1_ #artistry_vision #roundphot0 #hdr_addiction #infinity_hdr #italy #loves_greece_ #heavenly_shotz #great_captures_greece #great_street_photos #streets_and_transports #streetstyle #houses_phototrip #expression_greece #nafpaktos #discover_greece_ #igphotographia #balkan_hdr #urban_greece #cats #travel_greece #greecelover_gr #adoregreece #greece #likeforfollow #like4like #turkey #hdr_turk #thehub_hdr #think_hdr

A post shared by Νίκος Παραπονιάρης (@nikospar1969) on

Κατευθυνθείτε προς το Κάστρο. Είναι ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας, και στέκει πάνω από την πόλη επιβλητικά. Αφεθείτε να εντυπωσιαστείτε από τη θέα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John (@john_chaliandros) on

Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης είναι το Ρολόι, το οποίο έχει έναν αιώνα ιστορίας, καθώς και ο Πύργος του Μπότσαρη, ένα εντυπωσιακό κτήριο του 15ουαι. που λειτουργεί ως μουσείο. Το μουσείο “Ιερού Αγώνος 1821” Ν.Φαρμάκη, περιλαμβάνει εκθέματα από την ιδιωτική συλλογή του Φαρμάκη που αναφέρονται στην επανάσταση του 1821 αλλά και στον πόλεμο του ’40.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAFPAKTOS? My hometown is better than yours? #visitnafpaktos#nafpaktosclock#nafpaktoscastle

A post shared by ? ? ? ? ? (@maria.kwstara) on

Η Ναύπακτος διαθέτει επίσης δύο παραλίες οι οποίες, εκτός από τα καταγάλανα νερά που έχουν για μπάνιο το καλοκαίρι, αξίζουν και για βόλτες και καφέ κάτω από τα πλατάνια το φθινόπωρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gribovo #nafpaktos

A post shared by Evi Myftari ? (@evimiftari) on

Δείτε τη gallery