COOL GREECE

Αυτό είναι το πιο boho chic-ινσταγκραμικό ξενοδοχείο της Μυκόνου


1 Ιουλίου 2020

Αυτό είναι το πιο boho chic-ινσταγκραμικό ξενοδοχείο της Μυκόνου

Ανακαλύψαμε το απόλυτο καλοκαιρινό καταφύγιο για να περάσεις τις φετινές διακοπές σου και να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες για το Instagram.

Το άπλετο κυκλαδίτικο φως, η μαγική θέα του Αιγαίου, οι βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, ο ήχος των κυμάτων και το αεράκι που καθαρίζει το μυαλό είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι για να χαλαρώσουμε και να αλλάξουμε διάθεση.

Και η Μύκονος είναι το νησί που μπορεί να μας τα προσφέρει απλόχερα. Όταν μάλιστα έχουμε και το δικό μας ασφαλές καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα, τότε το σενάριο διακοπών γίνεται ακόμα πιο ονειρικό!

Χτισμένο στο πιο όμορφο σημείο του Ορνού, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το Adorno Beach Hotel & Suites μπορεί να μετατραπεί στο δεύτερο σπίτι σου στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι. Προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα, σε ένα περιβάλλον προσιτά πολυτελές, φιλόξενο και οικείο, αυτό το μικρό boutique hotel υπόσχεται να σε μυήσει στην ομορφιά της Μυκόνου και να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι για τις διακοπές σου.

Μια ματιά στο Instagram του αρκεί για να καταλάβεις πως το Adorno Beach Hotel & Suites έχει να σου προσφέρει υλικό και έμπνευση για να «γράψεις» τις πιο όμορφες καλοκαιρινές ιστορίες.

https://instagram.com/p/CBnmSofpCPS/

Boho chic διαμονή

Με το λευκό να κυριαρχεί παραδοσιακά στη χρωματική παλέτα, τις ξύλινες πέργκολες και τα παραθυρόφυλλα σε παστέλ αποχρώσεις, οι χώροι του Adorno Beach Hotel & Suites αποπνέουν έναν αέρα μοναδικής κομψότητας με τη σφραγίδα του κλασικού κυκλαδίτικου στυλ και νότες μποέμ αισθητικής.

Από τα καλαίσθητα δίκλινα δωμάτια και τη Summer Σουίτα μέχρι τις δίχωρες Design και Premium Μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα ή jacuzzi, οι επιλογές διαμονής μπορούν να ικανοποιήσουν τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών. Όλα τα δωμάτια είναι φροντισμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις για να μη σου λείψει τίποτα.

Εδώ θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου και θα βρεις την αίσθηση της ιδιωτικότητας και προσωπικής απομόνωσης που αναζητάς για τις φετινές διακοπές σου.

https://instagram.com/p/BwmWQsfnuvW/

Το κυκλαδίτικο λευκό, το εμπνευσμένο minimal design και οι ιδιαίτερες boho-chic πινελιές, όπως τα ρετρό φωτιστικά, τα ψάθινα χαλιά και τα φυσικά υλικά στα προσεγμένα έπιπλα, δημιουργούν έναν ιδιωτικό παράδεισο που σίγουρα δεν θα θέλεις να εγκαταλείψεις.

Στη σουίτα σου θα ανακαλύψεις το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης για να περάσεις ώρες ατελείωτες διαβάζοντας το βιβλίο σου και κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές στην ιδιωτική σου πισίνα.

https://instagram.com/p/B6NSHaNF9zm/

Υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά

Στο Adorno Beach Hotel & Suites η μέρα σου θα ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό φτιαγμένο με φρέσκες πρώτες ύλες και τα καλύτερα προϊόντα του νησιού.

Η ειδυλλιακή κοινόχρηστη πισίνα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ινσταγκραμικό μέρος του ξενοδοχείου και τόπος συνάντησης μετά το πρωινό αλλά και κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

https://instagram.com/p/B8qtcV0lCW0/

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις απολαυστικές συνταγές υψηλής γαστρονομίας με επιλογές σε ελαφριά γεύματα και δροσερά εποχιακά πιάτα. Η συνέχεια γράφεται με ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ, εκλεκτό κρασί και ποτό στο μπαρ της πισίνας.

https://instagram.com/p/B-JsX1lJIox/

Επίσης, μπορείς να απολαύσεις θεραπείες σπα και μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εγκαταστάσεων ή στην ιδιωτικότητα της σουίτας σου, αλλά και να γεμίσεις ενέργεια στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Από την πρώτη στιγμή της διαμονής σου, βρίσκεται άμεσα στη διάθεσή σου προσωπικός concierge, ο οποίος είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου τα καλύτερα insider tips της Μυκόνου και να οργανώσει τα πάντα για εσένα – από κρατήσεις σε εστιατόρια μέχρι ιδιωτικές εξορμήσεις με jeep και εκδρομές εν πλω στις Κυκλάδες.

https://instagram.com/p/CApN3Lmp4De/

Η τέλεια τοποθεσία

Η τοποθεσία του Adorno Beach Hotel & Suites – μόλις λίγα βήματα μακριά από τη διάσημη παραλία του Ορνού και σε απόσταση 3 χλμ. από τη Χώρα – είναι ιδανική για όσους αναζητούν την ησυχία που προσφέρει ένας ιδιωτικός παράδεισος, αλλά και την εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία της Μυκόνου.

https://instagram.com/p/CAcWrHJJKA7/

Ο Ορνός είναι η κοντινότερη παραλία από το κέντρο της Μυκόνου και μία από τις ωραιότερες του νησιού. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη και προφυλαγμένη από τα μελτέμια.

Λεπτή, χρυσή άμμος, τιρκουάζ νερά και ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα προσφέρουν το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό για να χαλαρώσεις και να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες για το Instagram!

Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε την παρέα σου και ξεκινήστε για αξέχαστες διακοπές στη Μύκονο.

Adorno Beach Hotel & Suites: site - facebook - Instagram

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ adornosuites