VIDEO

Ωδή στη Μήλο - To BBC μάς ξεναγεί σε ένα από τα πιο μαγευτικά "Covid-free" νησιά της Ελλάδας


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Ωδή στη Μήλο - To BBC μάς ξεναγεί σε ένα από τα πιο μαγευτικά "Covid-free" νησιά της Ελλάδας
Ωδή στη Μήλο - To BBC μας ξεναγεί σε ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά της Ελλάδας

To καλοκαίρι ξεκίνησε και ήδη τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στους κορυφαίους προορισμούς. Ένα ομολογουμένως διαφορετικό καλοκαίρι πρόκειται να βιώσουμε φέτος και οι περισσότεροι αναζητούμε "covid-free" μέρη. Το BBC λοιπόν, δημιούργησε ένα υπέροχο video που αναφέρεται στο φετινό άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας και υμνεί το νησί της Μήλου.

Το βρετανικό δίκτυο σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Τα ελληνικά νησιά έχουν ένα φιλόδοξο σχέδιο να προσελκύσουν ξανά τουρίστες φέτος το καλοκαίρι: Με το να εμβολιάσουν όλους τους ντόπιους κατοίκους τους".

Τα μοναδικά πλάνα μας ταξιδεύουν στη Μήλο ενώ στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα ότι η καλοκαιρινή σεζόν έχει αρχίσει και όλοι οι τουρίστες πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Ακόμη, ο στόχος της "Επιχείρησης Γαλάζιας Ελευθερίας" είναι να μετατραπούν νησιά, όπως η Μήλος, σε «Covid-free», ταξιωδιωτικούς προορισμούς.

Η Μήλος είναι ένα νησί με πλούσιο ενδιαφέρον. Οι παραλίες του νησιού είναι μαγευτικές και μοναδικές και τα ψαροχώρια της θα σας γοητεύσουν. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις γι' αυτό δείτε το παρακάτω video που σίγουρα θα σας ταξιδέψει νοερά:

Δείτε ακόμη:

jenny.gr