COOL GREECE

5 προορισμοί «μια ανάσα» από την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

5 προορισμοί «μια ανάσα» από την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια γρήγορη εξόρμηση, που θα μας δώσει μια μικρή γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές που έρχονται! 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια γρήγορη εξόρμηση, που θα μας δώσει μια μικρή γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές που έρχονται! 

Η χώρα μας, ευτυχώς, έχει αμέτρητες επιλογές για ταξίδι σε κοντινά και μικρά μέρη, τα οποία μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε, ιδανικά να μας κάνουν να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της πόλης και να χαλαρώσουμε σε μια παραλία.

Αυτοί είναι 5 από τους πολλούς προορισμούς που βρίσκονται μια «ανάσα» από την Αθήνα και είναι ιδανικοί για ένα τριήμερο!

1. Ναύπλιο

jenny.gr

Το πανέμορφο Ναύπλιο απέχει μόλις 2 ώρες με το αμάξι από την Αθήνα και σε περιμένει να ανακαλύψεις τα γραφικά στενάκια του και να κάνεις άπειρες βόλτες στα πλακόστρωτα της πόλης. Θα φας υπέροχο φαγητό, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το εμβληματικό Παλαμήδι, αλλά και να πάρεις το καραβάκι για να επισκεφθείς το Μπούρντζι!

2. Αίγινα

jenny.gr

Η Αίγινα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού, αλλά μπορείς άνετα να το γυρίσεις σε 3 ημέρες! Όμορφες παραλίες, ζεστά και καθαρά νερά, νόστιμο και φρέσκο φαγητό, γραφικά τοπία και χωριά, και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

3. Μάνη

jenny.gr

Η Μάνη αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου, με τη μοναδική ομορφιά της και τις βοτσαλωτές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά! Καρδαμύλη, Γύθειο, Αερόπολη, γραφικά χωριά, όμορφα καφενεία με παραδοσιακά προϊόντα, μονοπάτια για πεζοπορία μέσα στη φύση και με μοναδική θέα, θα περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο, δίνοντας υπόσχεση πως θα γυρίσετε σύντομα!

4. Ναύπακτος

jenny.gr

Η Ναύπακτος απέχει μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά περίπου από την Αθήνα και είναι μια πανέμορφη πόλη που σου δίνει αρκετές επιλογές για ένα ευχάριστο τριήμερο. Θα κάνεις χαλαρές βόλτες δίπλα στο λιμάνι και θα έχεις επίσης την ευκαιρία να επισκεφτείς το Ενετικό Κάστρο, το οποίο βρίσκεται στο λόφο πάνω από την πόλη. Καλό φαγητό με όμορφα μαγαζιά και μέρη, είναι ένας ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινή «προθέρμανση».

5. Κύθνος

jenny.gr

Η πανέμορφη και παραδοσιακή Κύθνος σε περιμένει μόλις 2.30 ώρες από την Αθήνα και 1,30 ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου, για να περάσεις ένα αξέχαστο και ήσυχο τριήμερο. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μια «γεύση» από Κυκλάδες, να κάνεις μια βουτιά στις αμμώδεις παραλίες της, και να εξερευνήσεις τα παραδοσιακά και αυθεντικά κυκλαδίτικα χωριά της!

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο hot αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να αποκτήσετε αυτό το καλοκαίρι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr