COOL GREECE

Οι 4 τοπ προορισμοί για διακοπές μετά τις Πανελλήνιες


Εύα Κονδύλη

11 Ιουλίου 2021

Οι 4 τοπ προορισμοί για διακοπές μετά τις Πανελλήνιες
Ένας χρόνος με ατελείωτο διάβασμα, πίεση, κλεισούρα και θυσίες μόλις φτάνει στο τέλος του. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που εσύ και οι φίλοι σου περιμένατε με τόση λαχτάρα.

Ένας χρόνος με ατελείωτο διάβασμα, πίεση και θυσίες μόλις φτάνει στο τέλος του. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που εσύ και οι φίλοι σου περιμένατε με τόση λαχτάρα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είτε κατάφερες να πετύχεις τον στόχο σου, είτε όχι, όλοι δικαιούμαστε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνασιάς! Λίγο χρόνο να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας άγχωσαν πέρσι, για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε πιο δυναμικά από ποτέ για τη νέα χρονιά!

Δες παρακάτω τα πιο «παρείστικα» μέρη για να επισκεφθείς μετά τις Πανελλήνιες!

1. Σκιάθος

jenny.gr

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί η «Μύκονος των Σποράδων»! Είναι και το νησί που είχα επιλέξει να πάω εγώ με την παρέα μου, μετά τον δικό μου αγώνα από τις Πανελλήνιες και ήταν ίσως το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασα και θα περάσω ποτέ!

Στην Σκιάθο μπορείς να φτάσεις εύκολα από τα λιμάνια του Βόλου και του Άγιου Κωνσταντίνου. Εκεί θα απολαύσεις τις γαλαζοπράσινες θάλασσες του νησιού με την πιο φημισμένη αυτή των Κουκουναριών, όπου συγκεντρώνει και τους περισσότερους ταξιδιώτες, αλλά και νεαρούς της ηλικίας σου. Έχει πολλά beach bar, οργανωμένες παραλίες και water sports που μπορείς να κάνεις!

Στο κέντρο του νησιού μπορείς να περπατήσεις τα λιθόστρωτα σοκάκια και να γευτείς τις πεντανόστιμες γεύσεις που έχει να σου προσφέρει το νησί. Για τη νυχτερινή σου διασκέδαση, τα κεντρικά μαγαζιά είναι ιδανικά για ποτό και για να περάσεις αξέχαστες στιγμές με την παρέα σου!

2. Κουφονήσια

jenny.gr

Τα Κουφονήσια μπορεί να είναι λίγο μακριά, όμως αποτελεί τον απόλυτο παρείστικο προορισμό του καλοκαιριού! 

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να είσαι σε μια από τις υπέροχες και καταγάλανες παραλίες όλη μέρα, και να κάνεις πολλά beach parties με αναμμένες φωτιές πάνω στην παραλία μόλις πέσει ο ήλιος, και με παρέα τους φίλους σου, καλή μουσική και τα αστέρια. Δεν έχει την διασκέδαση των άλλων νησιών σίγουρα, αλλά μπορείς να βρεις μαγαζάκια με εξαιρετικά νόστιμα πιάτα!

Στα Κουφονήσια θα έχεις την ευκαιρία πραγματικά να ξεκουράσεις το μυαλό σου από μια δύσκολη χρονιά γεμάτη διάβασμα!

3. Πάρος

jenny.gr

Το πιο «φοιτητικόνησο» είναι σίγουρα η Πάρος, αφού κάθε χρόνο «πλημμυρίζει» από άτομα σαν κι εσένα! Συνδυάζει το νόστιμο φαγητό, την πρωινή και νυχτερινή διασκέδαση αλλά και τις αμέτρητες πανέμορφες παραλίες.

Από τα καλύτερα beach bar των Κυκλάδων, το Punda Beach Bar στην παραλία της Πούντας είναι κάτι σαν «μαγνήτης» της νεολαίας με beach bar και πολύ κόσμο. Αν πάλι είσαι λάτρης των water sports, στις παραλίες της Σάντα Μαρία και της Χρυσής Ακτής, θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Στα γραφικά σοκάκια της Νάουσας θα χαζέψεις την περατζάδα και θα κάτσεις για ποτό, ενώ φυσικά μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις λουκουμάδες (μην ανησυχείς, η μυρωδιά θα σε οδηγήσει!) μετά το ξενύχτι.

4. Ελαφόνησος

jenny.gr

Εάν μετά τις Πανελλήνιες, θέλετε να επισκεφθείτε ένα καμπινγκ με την παρέα σου, τότε η Ελαφόνησος σας περιμένει! Στην παραλία Σίμος, υπάρχει, ίσως, ένα από τα διασημότερα κάμπινγκ της χώρας, προσφέροντας φυσική ομορφιά, ηρεμία και διασκέδαση.

Στην Ελαφόνησο δεν θα βρεις ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή, αλλά όπως και στα Κουφονήσια θα ευχαριστηθείς θάλασσα και θα ξεκουραστείς! Αν θέλετε να διώξετε τις Πανελλήνιες από πάνω σας και να χαλαρώσετε σίγουρα αποτελεί κορυφαίο προορισμό για να περάσετε φανταστικά με την παρέα σας.

Δείτε ακόμη: Tα προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρύδας που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr