COOL GREECE

Πρέβεζα: Οι παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε


23 Μαΐου 2022

Πρέβεζα: Οι παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε
Ατελείωτες χρυσές αμμουδιές που βρέχονται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου σάς περιμένουν στην Πρέβεζα, μια πόλη με αέρα νησιού και με μια μεγάλη ποικιλία σε παραλίες που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη

Χτισμένη στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου, στο σημείο που ενώνεται το Ιόνιο πέλαγος με τον Αμβρακικό κόλπο, η Πρέβεζα είναι μια πόλη με ατμόσφαιρα νησιού που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για βόλτες, εξερευνήσεις και βουτιές σε υπέροχες παραλίες με πεντακάθαρα νερά. Χάρη στην Ιόνια Οδό, η διαδρομή με το αυτοκίνητο από την Αθήνα διαρκεί περίπου 4 ώρες, γεγονός που την κάνει ιδανικό προορισμό και για Σαββατοκύριακο.

Στην Πρέβεζα θα βρείτε όλων των ειδών τις παραλίες, όλες μέσα στο πράσινο. Η ακτογραμμή της περιλαμβάνει απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές αλλά και μικρούς βραχώδεις όρμους με σπηλιές και γαλαζοπράσινα νερά, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ωραιότερες παραλίες των νησιών. Παρακάτω, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες που βρίσκονται κοντά στην πόλη της Πρέβεζας.

Διαβάστε την συνέχεια στο reader.gr