COOL GREECE

Διακοπές στην Αχαΐα: Οι must στάσεις για φαγητό και βουτιές στη γοητευτική πλευρά της Πελοποννήσου


JTeam

13 Αυγούστου 2022

Διακοπές στην Αχαΐα: Οι must στάσεις για φαγητό και βουτιές στη γοητευτική πλευρά της Πελοποννήσου
Για όλους εκείνους που θα επιλέξουν να περάσουν κάποιες μέρες του καλοκαιριού στην Πάτρα, το Αίγιο και τις γύρω περιοχές, βρήκαμε τα «must visit» μαγαζιά, για φαγητό και βουτιές

Σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα και με την κλασική φήμη της φοιτητούπολης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν κάποιες μέρες του καλοκαιριού τους στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές, συνδυάζοντας τις διακοπές τους με διάφορες εξορμήσεις. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε κάποια από τα must visit μαγαζιά, τόσο για φαγητό, όσο και για βουτιές, για όλους εκείνους που θα περάσουν κάποιες μέρες του καλοκαιριού τους στην περιοχή.

Aίγιο

Scala Cocktailbar & Restaurant

Νέα προσθήκη στην γαστρονομική λίστα της πόλης και μαγαζί με ιδιαίτερο στυλ και άποψη, το Scala Cocktailbar & Restaurant αποτελεί ένα δυναμικό entry στη κοσμοπολίτικη ζωή της περιοχής. Στεγασμένο σε μία μεγάλη αυλή δίπλα από τα σκαλάκια της Ζωοδόχου Πηγής, με τραπέζια που εκτείνονται και σε αυτά, το Scala δίνει μία διαφορετική -πιο καλοκαιρινή πρόταση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Πλαισιωμένο από δέντρα, με πλήθος από φαναράκια και boho αύρα, το μέρος έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στα πιάτα του μαγαζιού. Πειραγμένες γεύσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ, αλλά και πιο basic επιλογές, κάνουν το μέρος κατάλληλο τόσο για ποτό, αλλά και για φαγητό. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.