AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOL GREECE

Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2022


3 Νοεμβρίου 2022

Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2022
Το Conde Nast Traveller δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία των αναγνώστων του. Τα 35α βραβεία Readers' Choice Awards αναδεικνύουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για το 2022, βάσει της εμπειρίας των αναγνωστών του δημοφιλούς περιοδικού, οι οποίοι ψήφισαν τα μέρη που αγαπούν σε όλο τον κόσμο και θα επιλέξουν για τα επόμενα ταξίδια τους.

Σύμφωνα με το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό, ο ενθουσιασμός για ταξίδια αυτή τη χρονιά ήταν μεγαλύτερος από ποτέ. Δείτε τις δύο λίστες του Conde Nast Traveller με τις καλύτερες μικρές και μεγάλες πόλεις του κόσμου και πάρτε ιδέες για τις επόμενες διακοπές σας στο εξωτερικό. Από τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο μέχρι το Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και την Μπριζ στο Βέλγιο, αυτές οι πόλεις έχουν να προσφέρουν πολλές όμορφες εικόνες και εμπειρίες.

Διαβάστε την συνέχεια στο reader.gr