COOL GREECE

4 γιορτινές αποδράσεις εξπρές από την Αθήνα


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2022

4 γιορτινές αποδράσεις εξπρές από την Αθήνα
Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εκδρομές έως 2 ώρες μακριά από την Αθήνα. Μαγευτικά ορεινά χωριά και ρομαντικές πόλεις για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

Οι περισσότεροι έχουν ήδη σχεδιάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που λειτουργούν με τη λογική της τελευταίας στιγμής και αναζητούν κοντινούς προορισμούς που είναι ιδανικοί για αποδράσεις εξπρές, ακόμα και για μια γιορτινή μονοήμερη εκδρομή. Το TravelGo σας προτείνει 4 υπέροχους προορισμούς για τα Χριστούγεννα, μια ανάσα από την Αθήνα, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας με τις τρεις γραφικές συνοικίες τους (Κάτω, Μεσαία και Άνω Τρίκαλα) και τη μαγευτική φύση τους, είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν έναν πολύ καλά οργανωμένο ορεινό προορισμό, με πολλές επιλογές διαμονής για κάθε βαλάντιο και γούστο. Πυκνά δάση από αγριοκυπάρισσα και μαύρα πεύκα, γαλήνιες λίμνες, πέτρινες πλατείες, ζεστοί ξενώνες και ταβερνάκια που σερβίρουν καλό φαγητό, προσφέρουν το ιδανικό γιορτινό σκηνικό, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα. Αν έχετε χρόνο, βάλτε οπωσδήποτε στο πρόγραμμα σας μικρές εκδρομές στη γύρω περιοχή για να δείτε την πανέμορφη τεχνητή λίμνη Δόξα, αλλά και τη μυθική λίμνη Στυμφαλία. Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr.