COOL GREECE

4 μέρη της Ελλάδας στους 15 πιο μαγευτικούς προορισμούς της Ευρώπης


JTeam

19 Μαρτίου 2023

4 μέρη της Ελλάδας στους 15 πιο μαγευτικούς προορισμούς της Ευρώπης
H ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, European Best Destinations, συγκέντρωσε σε μια λίστα 15 από τα πιο παραδεισένια μέρη της Ευρώπης. Δείτε ποιοι ελληνικοί προορισμοί μπήκαν στη λίστα

Από ένα μαγευτικό αρχιπέλαγος της Νορβηγίας και την ιταλική ακτή του Αμάλφι μέχρι τα ελληνικά νησιά, η ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, European Best Destinations, έφτιαξε μια λίστα με παραδεισένιους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αξέχαστες διακοπές. «Ξεχάστε όλες τις ανησυχίες σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας στην Ευρώπη», αναφέρει το EBD στην εισαγωγή του άρθρου και συνεχίζει προτείνοντας 15 μαγευτικούς προορισμούς για καλοκαιρινές - και όχι μόνο - αποδράσεις. Αυτά είναι τα μέρη της Ελλάδας που μπήκαν στη λίστα.

Με μεγαλοπρεπή παλάτια, επιβλητικά φρούρια, ρομαντικά καντούνια, απίθανες παραλίες και μοναδική γαστρονομία, η Κέρκυρα αποτελεί έναν καλοκαιρινό και όχι μόνο παράδεισο. Η αρχόντισσα του Ιονίου έχει τον τρόπο να κάνει οποιονδήποτε να περνάει καλά: αυτόν που αναζητά κοσμπολίτικη ατμόσφαιρα, αλλά κι εκείνον που επιθυμεί να περάσει ήρεμες οικογενειακές διακοπές. Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr.