COOL GREECE

Κάρυστος: Ο ιδανικός προορισμός για Πάσχα, μια ανάσα από την Αθήνα


JTeam

22 Μαρτίου 2023

Κάρυστος: Ο ιδανικός προορισμός για Πάσχα, μια ανάσα από την Αθήνα
Ψάχνετε κοντινό προορισμό από την Αθήνα για Πάσχα; Προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας, ο Δήμος Καρύστου έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη πασχαλινή απόδραση

Γραφικά χωριά, άφθονα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία, μια υπέροχη φύση που προσφέρεται για συναρπαστικές δραστηριότητες και μια πλούσια ακτογραμμή συνθέτουν το προφίλ ενός μοναδικού προορισμού στη Νότια Εύβοια. Για όσους θέλουν μια εύκολη και κοντινή απόδραση από την Αθήνα, η Κάρυστος και η γύρω περιοχή αποτελούν ιδανικό προορισμό για οικογένειες και όχι μόνο. Στην Κάρυστο μπορείτε να φτάσετε από Ραφήνα μέσω Μαρμαρίου με το φέρι. Σε μία ώρα βρίσκεστε στο Μαρμάρι και από εκεί η Κάρυστος απέχει 10 λεπτά με αυτοκίνητο. Επίσης, η πρόσβαση γίνεται και από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας προς τα Νέα Στύρα (45 λεπτά). Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε οδικώς από Χαλκίδα σε λιγότερο από δύο ώρες.

Πάσχα στο Δήμο Καρύστου: Μια αξέχαστη εμπειρία

Jenny.Gr

Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα και Καφηρέας υποδέχονται τους επισκέπτες με ανοιξιάτικα αρώματα, σπιτικές συνταγές που σπάνε τη μύτη αλλά και με τις παραδόσεις ενός μικρού τόπου που δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση κατάνυξης και ηρεμίας. Η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, αλλά και ο πλούτος που προσφέρει απλόχερα η φύση, καθιστούν το Δήμο Καρύστου μοναδικό προορισμό για μια αξέχαστη πασχαλινή απόδραση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr