COOL GREECE

Η Σάμος πρωταγωνιστεί στις επιλογές των Ολλανδών για το φετινό καλοκαίρι


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Η Σάμος πρωταγωνιστεί στις επιλογές των Ολλανδών για το φετινό καλοκαίρι
Η Σάμος αναδείχθηκε κορυφαίος νησιωτικός προορισμός με κριτήριο τις περιπατητικές διαστηριότητες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες, σύμφωνα με το Griekenland.net

Στους πέντε κορυφαίους περιπατητικούς προορισμούς της Ελλάδας εντάσσεται η Σάμος, σύμφωνα με το νέο κατάλογο που ανακοίνωσε το Griekenland.net. Καταγράφοντας τις απόψεις των Ολλανδών ταξιδιωτών, η καθιερωμένη ταξιδιωτική ιστοσελίδα με εκατομμύρια επισκέπτες ανέδειξε τη Σάμο στη δεύτερη θέση σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ως τον κορυφαίο νησιωτικό προορισμό με κριτήριο τις περιπατητικές διαστηριότητες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει το μαγευτικό νησί του Βορείου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προηγήθηκε ενημερωτική επαφή του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τη δημοσιογραφική ομάδα του μέσου. «Μετά την αστάθεια που εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιούνιο, οι προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι ευοίωνες για το νησί του Πυθαγόρα. Η ζήτηση είναι σε υψηλά επίπεδα από αγορές του εξωτερικού όπως η Ολλανδία, όπου συνεχίζουμε να προβάλουμε τον προορισμό με διαρκείς δράσεις», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ανατολικής Σάμου Δέσποινα Κάιλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr