COOL GREECE TRAVELLERS

Οι πραγματικές διακοπές ξεκινούν από το πλοίο


24 Ιουλίου 2015

LOUNGE-AT-RECEPTION.jpg

Η εκκίνηση των διακοπών ξεκινάει από τη στιγμή που κλείνει η βαλίτσα του καλοκαιριού και ξεκινάει για το πλοίο. Η καλή μέρα όπως λένε, από το πρωί φαίνεται. Μπαίνοντας στο πλοίο όλα πρέπει να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας προδιαθέτουν για μια χαλαρή και ποιοτική ανάπαυλα.

Με τα πλοία της Blue Star Ferries από την αρχή καταλαβαίνεις ότι ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινάει. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, οι προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας πληρούνται στο έπακρων. Ο δικός μου προορισμός ήταν η Πάτμος και από τη στιγμή που μπήκα στο πλοίο κατάλαβα τι σημαίνει ποιότητα στη μεταφορά, ακόμη και την καλοκαιρινή περίοδο που ο κόσμος που μετακινείται είναι αυξημένος και υπάρχει μια ευχάριστη αναστάτωση κατά την είσοδο και την έξοδο από το πλοίο.

LOUNGE (2)

Τα σαλόνια του πλοίου της Blue Star Ferries είναι άνετα και δεν είναι δύσκολο να καθίσει ο κάθε επιβάτης, περνώντας την ώρα του σε ένα όμορφο περιβάλλον. Το προσωπικό ήταν γύρω μας, πάντα εξυπηρετικό και με διάθεση να βοηθήσει στο καθετί.

Σηκώθηκα για μια βόλτα στο κατάστρωμα, για να με φυσήξει φρέσκος αέρας και να μυρίσω τη θάλασσα. Αφού μπήκα πάλι μέσα, έκανα μια βόλτα στα καταστήματα του πλοίου με σκοπό να αγοράσω μερικά δώρα για φίλους στο νησί. Βρήκα πολύ όμορφα πράγματα και η ποικιλία ήταν εντυπωσιακή.

Η ώρα περνούσε γρήγορα και ευχάριστα, μα τα παιδιά πείνασαν, όπως κι εγώ βέβαια. Προχωρήσαμε στο εστιατόριο A la Carte για να φάμε. Το φαγητό ήταν ομολογουμένως καλό. Οι παροχές της Blue Star Ferries με τίποτα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με τον αρνητικό προσδιορισμό "καραβίσιες".

LOUNGE AT RECEPTION

Προχωρήσαμε στην καμπίνα για να ξεκουραστούμε. Όλα ήταν πεντακάθαρα, τακτοποιημένα και όμορφα διακοσμημένα. Αν και δεν κοιμήθηκα, χαλάρωσα και άκουσα μουσική ενώ σκεφτόμουν τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Ενώ όλοι φαντάζονται πως ένα ταξίδι σε εξουθενώνει, από το Blue Star Ferries βγήκαμε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι,  έτοιμοι για καλοκαιρινή δράση, βόλτες, θάλασσα και αποφόρτιση. Καλό ταξίδι!