COOL GREECE TRAVELLERS

Όλη η Ελλάδα είναι κοντά με γνώριμους ήχους και εικόνες


13 Μαΐου 2016

05Aegean-OAξκαθετα.png

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air αναδεικνύει κάθε γωνιά της υπέροχης χώρας μας και φέρνει όλη την Ελλάδα κοντά σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα! Μαζί με πολύ νοσταλγία που σύντομα μετατρέπεται σε όρεξη για ταξίδι!

Πριν λίγες ημέρες, παρακολουθήσαμε την νέα καμπάνια για το δίκτυο εσωτερικού της AEGEAN και πραγματικά την λατρέψαμε! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ταξιδέψαμε νοερά σε εικόνες, γεύσεις και ήχους τόσο οικείους και συνάμα μοναδικούς. Απ’ τον  Έβρο ως την Κρήτη και απ' την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο, η AEGEAN με την νέα της ταινία φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα και μας ταξιδεύει σε μαγικά μέρη του τόπου μας και σε μια Ελλάδα όμορφη και αισιόδοξη! Την Ελλάδα αυτή που όλοι γνωρίζουμε, έχουμε ζήσει, έχουμε ταξιδέψει και πρόκειται να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε. Στην ταινία βλέπουμε να εναλλάσσονται πολλές και διαφορετικές ελληνικές εικόνες και ήχοι. Λύρες, τσαμπούνες, καλοκαιρινές βουτιές, τοπικές γιορτές και πανηγύρια σε χωριά, γεύσεις, χρώματα και αρώματα, όλα μαζί σε μια δυναμική αποτύπωση του δικτύου εσωτερικού της AΕGEAN και της Olympic Air, που φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα.

Το βίντεο της καμπάνιας κυκλοφορεί ήδη και στο YouTube και βλέποντας το ξανά και ξανά, μπορείτε να εμπνευστείτε από την Ελλάδα και να «ταξιδέψετε» νοερά σε μαγικά μέρη του τόπου μας!

Τα πλάνα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, από πόλεις, χωριά και νησιά και η μουσική που δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει κάθε σκηνή, μας θύμισαν τα καλοκαίρια μας στα Ελληνικά νησιά της χώρας μας, τις διακοπές του Πάσχα στο χωριό με όλη την οικογένεια, τα παιχνίδια μας στη γειτονιά και τα «πηγαινε-έλα» των φοιτητικών μας χρόνων. Η νέα καμπάνια της AEGEAN κατάφερε να μας ταξιδέψει σε τόσα μέρη της Ελλάδας και να μας ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και γνώριμες εικόνες και ήχους!

 Άλλωστε, με το δίκτυο κάλυψης εσωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air, δεν υπάρχει σημείο της Ελλάδας που να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε. Με 34 προορισμούς και καθημερινά δρομολόγια, συνδέει όλο το χρόνο, όλη τη χώρα, από άκρη σε άκρη. Γιατί, εκτός των μεγάλων και δημοφιλών προορισμών, το δίκτυο τους καλύπτει και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές και τα πιο  ‘δύσκολα’ αεροδρόμια, υπενθυμίζοντας τη δέσμευση και φιλοσοφία της εταιρείας να φέρνει όλους τους Έλληνες κοντά, όπου κι αν βρίσκονται και όπου κι αν επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Ταξιδέψτε κι εσείς μέσα από τη νέα καμπάνια της αγαπημένης μας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας και θα αναπολήσετε σίγουρα στιγμές από τη «δική μας» Ελλάδα.  Μπείτε τώρα στο aegeanair.com και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας, με χρώμα, ήχους και μυρωδιά από Ελλάδα!

https://youtu.be/auR6xd0fgzQ