COOL GREECE TRAVELLERS

Κυκλάδες: Τα νησιά στολίδια στην καρδιά του Αιγαίου


7 Ιουλίου 2017

copy-of-sea-view-of-oia-in-santorini-in-cyclades.jpg

Κοντά στην Αθήνα, το στέμμα του Αιγαίου. Ο μαγικός κύκλος ολόγυρα της ιερής Δήλου, που οι γεωγράφοι της αρχαιότητας ονόμασαν Κυκλάδες - αποτέλεσμα μυθικής γιγαντομαχίας, αλλά και αλλεπάλληλων ηφαιστειακών εκρήξεων και σεισμών, αποτελούν ένα μοναδικό στον κόσμο σύμπλεγμα νησιών. Μπλε και λευκό σε μικρά και μεγάλα νησιά, με ονειρεμένες παραλίες, παρόμοια αρχιτεκτονική, αλλά διαφορετικό χαρακτήρα.
 

Μοναδικό φως, διάφανα νερά, μάρμαρο και βράχος. Εδώ θα βρείτε τη διάσημη Μύκονο και Σαντορίνη,  τις εναλλακτικές μικρές Κυκλάδες, την αρχοντική Σύρο, την κοσμοπολίτικη Πάρο, την Τήνο των μαρμαρογλυπτών, την πληθωρική Νάξο, την εξωτικής ομορφιάς Μήλο, την ιστορική Δήλο – αλλά και τα «κρυφά διαμάντια» που κοσμούν το Αιγαίο: Τζια, Ίος, Κύθνος, Σίφνος, Σέριφος, Αμοργός, Σίκινος, Ανάφη, Φολέγανδρος. Αποτελούν ιδανικό προορισμό για διακοπές με παρέα, με την οικογένεια, αλλά και το έτερον ήμισυ. Σίγουρα υπάρχει το κυκλαδίτικο νησί για τις δικές σας παραδεισένιες διακοπές.


Ανακαλύψτε παραλίες απερίγραπτης ομορφιάς στις Κυκλάδες

Τι παραλία ονειρεύεστε; Γαλαζοπράσινα νερά με άμμο; Με beach bar και θαλάσσια σπορ; Με βυθό ιδανικό για scuba diving; Ή έναν κρυφό παράδεισο στο Αιγαίο, που θα ανακαλύψετε, από μονοπάτια ή με σκάφος; Όποιο και να είναι το όνειρό σας, γίνεται αλήθεια στις Κυκλάδες. Πρώτη στάση, Μύκονος. Super Paradise, Ψαρού, Ελιά – θα τις δείτε να φιγουράρουν στις καλύτερες 10 παραλίες του κόσμου. Άψογο beach service, τιρκουάζ νερά και χρυσή άμμος σας καλούν στον παράδεισο. Επόμενη στάση, Μήλος. Σαρακήνικο και Κλέφτικο, δυο παραλίες εκρηκτικής ομορφιάς, που χρωματίζονται από ηφαιστειακά πετρώματα. Ηφαιστειακές παραλίες έχει φυσικά και η Σαντορίνη. Καμάρι, Περίσσα και Περίβολος σας αποκαλύπτουν την άγρια ομορφιά των Κυκλάδων.

[gallery-717152]

Διαβάστε τη συνέχεια  Discovergreece.com.

Θάσος:Το Σμαραγδένιο Νησί του Θρακικού Πελάγους

Λέσβος:Πλατανόφυλλο καταμεσής του Πελάγους

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα