COOL GREECE TRAVELLERS

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε μέσα στο αεροπλάνο


The Jennettes

16 Απριλίου 2018

photo-1505164294036-5fad98506d20.jpg

Μην φοράτε άρωμα

Οι μυρωδιές είναι πολύ πιο έντονες όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα στενό μεταλλικό σωλήνα με δεκάδες ανθρώπους, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φοράτε άρωμα -και ειδικά έντονο.

Μην βήχετε ή φτερνίζεστε πάνω στον διπλανό σας

Αυτό είναι αυτονόητο -και ισχύει σε όλες τις περιστάσεις. Καλύψτε το στόμα σας ή φορέστε μία μάσκα για να μην εξαπλώσετε μικρόβια.

Μην παίρνετε φαγητό που μυρίζει έντονα στη πτήση

Αν θέλετε οποσδήποτε να φάτε κάτι με πολύ κρεμμύδι, καλό θα ήταν να το φάτε πριν ανεβείτε στο αεροπλάνο. Σε καμία περίπτωση μην υποχρεώσετε τους διπλανούς σας να μυρίζουν ένα φαγητό με πολύ έντονη μυρωδιά.

Μην σηκώνεστε από τη θέση σας πολλές φορές

Αν ξέρετε πως θα χρειαστεί να σηκωθείτε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης, τότε κλείστε αν μπορείτε τη θέση δίπλα στον διάδρομο. Αλλιώς θα πρέπει να σηκώνετε τους δύο συνεπιβάτες σας συνεχώς -και δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο.

Μην παίρνετε τη σειρά άλλων

Εκτός κι αν πρόκειται να χάσετε την ενδιάμεση πτήση σας και το πείτε σε αυτούς που περιμένουν μπροστά σας, το να περνάτε ανάμεσά τους για να βγείτε πρώτη/ος απ' το αεροπλάνο δεν είναι καθόλου ευγενικό. Περιμένετε να πάρουν τις αποσκευές τους και να κατέβουν, πριν τους πάρετε τη σειρά.

 

Gallery: Ταξίδι στην πιο παλιά πόλη του κόσμου

[gallery-717220]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα